ENKEL SØKNAD

Verden er full av muligheter for bedrifter med gode ideer og produkter – den som er liten på Notodden, kan bli større i New York.

Har du en kjøper i utlandet? Bruk norsk finansiering som et verktøy til å dra i land viktige kontrakter.

Den norske stat er i en unik finansiell posisjon til å hjelpe deg å lande dine eksportkontrakter. Ved å la Eksportkreditt Norge og GIEK bistå kundene dine med finansiering, kan kundene kjøpe varene dine på kreditt – uten at du selv tar risiko. Vi kan stille med gunstige lån og garantier som sikrer trygg og god finansiering. Én enkel søknad gir din bedrift alle muligheter til å vokse.

Eksportkontrakt på under 100 millioner kroner?

GIEK og Eksportkreditt Norge lanserer nå en «forenklet søknad» for alle eksportører som vil inngå en eksportkontrakt på under 100 millioner kroner: Ett felles søknadsskjema til Eksportkreditt Norge og GIEK. Ett felles tilbud. Kortere vei til å lande kontrakten! Vi kaller det for solid finansiering på en enklere måte. Det er enkelt å søke: Last ned søknadskjema her.

Eksportkontrakt på under 50 millioner kroner?

Da kan du gi en kreditt til din kjøper. 90 prosent dekkes av GIEK og utbetales fra Eksportkreditt Norge til din bedrift. Din kjøper betaler tilbake 90 prosent til Eksportkreditt Norge og 10 prosent til din bedrift, med renter. Det er enkelt å søke: Last ned søknadskjema her.

Representerer du en bank?

Nå kan du hjelp dine SMB-kunder vokse i utlandet. Hjelp kunden din å lande eksportkontrakter under 50 millioner kroner. Du kan også hjelpe kunden din lande eksportkontrakter opp til 100 millioner med forenklet søknad.

Kontakt oss i dag

Ønsker du mer informasjon? Ikke nøl med å ta kontakt. 

Kontakt oss