Ny CFO i Eksportkreditt Norge

Cecilie Stadaas er ansatt som CFO i Eksportkreditt Norge. Stadaas kommer fra stillingen som økonomidirektør i Forsvarsbygg.

Stadaas tiltrådte som CFO i Eksportkreditt Norge 1.februar 2019.

– Cecilie har bred ledererfaring fra flere økonomi- og finansfunksjoner. Hun har høy kompetanse på virksomhetsstyring og strategiarbeid, noe som vil være nyttig for Eksportkreditt Norge fremover. Vi er svært fornøyde med at hun har takket ja til stillingen som CFO, forteller Otto Søberg, CEO i Eksportkreditt Norge.

Stadaas kommer fra stillingen som økonomidirektør i Forsvarsbygg, og har ledererfaring fra en rekke offentlige og private virksomheter, blant annet Basefarm AS, NRK og DnBNOR. Hun har bred erfaring i å utvikle styringsmodeller og effektivisere arbeidsprosesser og har også jobbet med finansielle instrumenter og operasjonell revisjon.

– Gjennom konkurransedyktige finansieringsløsninger hjelper Eksportkreditt Norge norske eksportører å lykkes ute. Selskapet bidrar til omstilling i norsk næringsliv gjennom et aktivt og profesjonelt markedsarbeid, og eksportfinansieringsordningen er viktig i denne sammenheng. Jeg ser frem til å være med på å utvikle selskapet videre, og til å bli en del av et miljø med dyktige og erfarne medarbeidere, sier Stadaas.

Stadaas er utdannet siviløkonom ved Handelshøyskolen BI og har gjennomført flere lederutviklingsprogram. I tillegg er hun LEAN-sertifisert.

Kontakt oss
Cecilie Stadaas
Cecilie Stadaas Chief Financial Officer +47 975 47 786 +47 975 47 786

Publisert 12. feb 2019