Eksportkreditt Norge på flyttefot

Den 6. mai 2019 flytter Eksportkreditt Norge inn i nye lokaler i Cort Adelers gate 30.

Siden selskapets oppstart i 2012 har Eksportkreditt Norge hatt tilholdssted i Hieronymus Heyerdahls gate 1, vis-a-vis rådhuset i Oslo sentrum.

Selskapet flytter nå til nye kontorer i Cort Adelers gate 30, mellom Vika og Solli Plass i Oslo. Eksportkreditt Norges kontor vil ligge i 4. etasje.

– I Cort Adelers gate 30 vil vi få tilgang til nyoppussede kontorlokaler som er mer fleksible og bedre egnet for vår virksomhet. Blant annet inneholder lokalene møte- og konferansefasiliteter som vi og våre samarbeidspartnere kan anvende i arbeidet vårt med å fremme norsk eksport og synliggjøre mulighetene som ligger i bruk av eksportfinansiering, både for norske eksportører og kjøpere av deres varer og tjenester, sier Otto Søberg, administrerende direktør i Eksportkreditt Norge.

Otto Søberg, administrerende direktør i Eksportkreditt Norge

Uendret postadresse

Selv om besøksadressen endres, forblir postadressen den samme. Det samme gjelder øvrige kontaktdetaljer, som også forblir uendret. Kunder, leverandører og samarbeidspartnere trenger med andre ord ikke foreta endringer/oppdateringer i forbindelse med Eksportkreditt Norges flytting til nye kontorer.

Dog må alle besøkende fra og med 6. mai 2019 huske å gå til Cort Adelers gate 30 når man skal besøke Eksportkreditt Norge.

Eksportkreditt Norge flytter til Cort Adelers gate 30.

Kontakt oss
Ellen B. Svaheim
Ellen B. Svaheim Head of Communication +47 482 24 093 +47 482 24 093

Publisert 09. apr 2019