Eksportkontrakt

Vi hjelper deg å lykkes ute

Eksportkreditt er til for å støtte deg og din eksport. Det gjør vi både gjennom finansiering og rådgiving. Via lenkene nedenfor kan du lese mer om viktige tema for deg som eksporterer og hvordan Eksportkreditt bidrar.

Eksportkreditt er til for å støtte deg og din eksport. Det gjør vi både gjennom finansiering og rådgiving. Via lenkene nedenfor kan du lese mer om viktige tema for deg som eksporterer og hvordan Eksportkreditt bidrar.

Vi har hjulpet norske bedrifter å eksportere til alle verdenshjørner – alt fra skip og undervannsteknologi, til solparker, vannrenseanlegg og designtjenester. Kanskje vi også kan hjelpe deg?

Med eksportfinansiering fra oss har du et ess i ermet når du skal selge til dine kunder. Å tilby din utenlandske kunde mulighet for lånefinansiering av den norske stat via Eksportkreditt kan være et godt salgsargument. God rente og lang nedbetalingstid kan være attraktive goder. Vi tilbyr noe til dine kunder, som også hjelper deg. Slik fremmer vi norsk eksport.

Har du et konkret prosjekt på gang du ønsker å diskutere?

Ta kontakt med oss!

Lånefinansiering er kjernen i det vi tilbyr, men like viktig er den rollen vi kan spille som partner og rådgiver. Vi gir deg tilgang til erfarne eksperter som hjelper deg å lykkes i lokale markeder – som kan være svært forskjellige fra det du kjenner hjemmefra.

Her kan du lese om våre finansieringsløsninger!

Du er kanskje også interessert i denne?

Vi kan være en samarbeidspartner for både deg og de kundene du ønsker å selge til. Dette ved å tilby kapitaltilgang og å sørge for en tilhørende rask og profesjonell prosess. Vi sitter på mye kunnskap om markedssegmenter, land og bedrifter, og kan lose deg trygt gjennom de ulike stegene i prosessen for finansiering av en eksportkontrakt. Ta en titt på hvordan det fungerer i praksis:

Slik kan vi samarbeide for at din satsing blir en suksess og sikre arbeidsplasser her hjemme.

Eksportkreditt tilbyr lån til kjøpere av den norske eksportvaren og/eller -tjenesten. Alle lånene må ha en garanti fra GIEK og/eller bank. Vårt lånetilbud er rettet mot eksport som har et langsiktig finansieringsbehov. Det betyr at vi dessverre ikke kan finansiere råvarer og forbruksvarer.

Ønsker du å uforpliktende diskutere muligheter for ditt prosjekt? Ta gjerne kontakt med oss.

Modal toggler
Ta kontakt!
Olav Einar Rygg
Olav Einar Rygg Head of Lending +47 995 85 074 +47 995 85 074
Ellen B. Svaheim
Ellen B. Svaheim Head of Communication +47 482 24 093 +47 482 24 093