EKSPORTPLANER I 2021?

Eksportkreditt er klar til å hjelpe

I jakten på kontrakter i utlandet kan et tilbud om gunstig eksportfinansiering være utslagsgivende. Ta kontakt med oss og finn ut hvordan vi kan bidra til at du vinner din neste eksportkontrakt.

Kalenderen viser januar, og trass i pandemien betyr et nytt år nye muligheter. For norsk næringsliv ligger mange av disse muligheten utenfor landets grenser.

Har din bedrift planer om å ekspandere utenlands i 2021? Kanskje dere allerede er i dialog med potensielle kunder der ute?

Eksportkreditt kan bidra til at din neste eksportkontrakt hales i land. Vi tilbyr utenlandske kjøpere av norske varer og tjenester gunstig lånefinansiering fra den norske stat. Se en kort video som forklarer vårt tilbud nederst i saken.

Vi kan også være en god samarbeidspartner for deg i jakten på utenlandske kunder. Vi sitter på mye kunnskap om markedssegmenter, land og bedrifter, og kan lose deg trygt gjennom de ulike stegene i prosessen for finansiering av en eksportkontrakt.

Vårt markedsteam er organisert i tre avdelinger: Fiskeri og havbruk, Shipping og Energi og industri. Bli bedre kjent med dem og hvordan de kan hjelpe din bedrift her:

SLIK FUNGERER EKSPORTFINANSIERING:

 

Publisert 05. jan 2021