Møre og Romsdal: Haramskonferansen 2019

Haramskonferansen er en regional næringskonferanse på Sunnmøre som arrangeres av Haram Næring og Innovasjonsforum, i samarbeid med ÅKP og Haram kommune. Haramskonferansen er en møteplass for mennesker tilknyttet regionen, der aktuelle temaer som reflekterer utfordringer og muligheter vil bli diskutert.

Den dramatiske endringen i offshoreindustrien har vært bakteppet for Haramskonferansen de siste årene, og i 2019 står «bærekraftig ledelse» på agendaen.

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen vil trekke frem hva regjeringen gjør for å tilrettelegge for bærekraftig vekst. Bedriftsledere fra DNV GL, Kongsberg Maritime, Jets og REV Ocean vil gi sine perspektiver og eksempler på aktivt arbeid innenfor bærekraft i en forretningskontekst. Tidligere direktør i Nor-shipping, nå leder for bærekraft i organisasjonen «Oslo Business Region», Birgit Liodden, vil introdusere oss for et spennende og globalt bærekraftinitiativ. Fra viserektor Annik Magerholm Fet får vi vite hvordan NTNU arbeider med temaet. Arne Hjeltnes runder av konferansen med en dagsaktuell vinkling på «bærekraftig ledelse» basert på egne erfaringer.

Konferansier er Ogne Øyhaug, redaktør i NETT.NO

Vel møtt til Haramskonferansen 2019!

Konferanseavgift: kr 2 000,-.

Medlemmer i Haram Næring og Innovasjonsforum: kr 1 500,-

Påmeldingsfrist: 05. februar 2019