Eksportkonferansen 2019

Eksportkreditt Norge, GIEK, GIEK Kredittforsikring og Innovasjon Norge ønsker velkommen til Eksportkonferansen 2019 – årets viktigste konferanse for alle som jobber med norsk eksport.

Internasjonal handel er avgjørende for Norges velstand. Vi har mange gode eksportbedrifter som hevder seg i den globale konkurransen. Samtidig ser vi at Norge taper eksportandeler sett i forhold til land vi vanligvis sammenligner oss med. Hvorfor er det slik, og hvordan skal vi snu trenden? Disse og andre spørsmål vil vi belyse under Eksportkonferansen 2019 tirsdag 30. april.

Eksportkonferansen 2019 arrangeres på det splitter nye Clarion Hotel The Hub i hjertet av Oslo.

Arne Hjeltnes leder oss gjennom dagen som er fylt med spennende foredrag, innlegg og debatter fra blant andre næringsminister Torbjørn Røe Isaksen,  utenrikspolitisk forsker og kommentator Asle Toje, administrerende direktør i Investinor Håkon Jensen og administrerende direktør i Spekter Anne-Kari Bratten. Vi avslutter konferansen med å dele ut Eksportprisen 2019. Programmet oppdateres fortløpende. Følg med på Facebook for mer informasjon

Kontakt oss
Ellen B. Svaheim
Ellen B. Svaheim Head of Communication +47 482 24 093 +47 482 24 093