Skei: Internasjonal dag

Søker din bedrift internasjonale muligheter? Da bør du komme på internasjonal dag for å høre mer.

Det ligger store muligheter for bedriftene i Sogn og Fjordane i å tenke mer internasjonalt. For å lykkes med eksport og internasjonalisering må en ha rett kompetanse, nok ressurser og god forankring i ledelsen. Vi er på plass sammen med GIEK på internasjonal dag i regi av Innovasjon Norge i Sogn og Fjordane. Du inviteres til en dag med fokus på markedsmulighetene som ligger internasjonalt, og ikke minst hvordan du kan få hjelp på veien.

PROGRAM :

Du vil treffe Innovasjon Norges direktør fra Tyskland som vil fortelle om det tyske markedet og hva man må tenke på når det gjelder forretningskultur og språk.

Eksportkreditt er på plass sammen med GIEK. Vi bidrar med finansiering til nytte for små og store bedrifter som eksporterer. Hva kan vi være med på å finansiere og hvordan kan det være relevant for deg? Kom og hør mer den 27. november.

Visste du forresten at Innovasjon Norge har et Eksportsenter som rådgir på alt det praktiske når varer krysser grenser? Det kan være toll, moms, kontrakter, betalingsløsninger og eksportdokumenter. Listen er lang.

NOREC (tidligere Fredskorpset) har nettopp etablert seg i Førde og vil fortelle om korleis norske bedrifter kan nytte seg av deres program.

Alle disse kan du booke korte møter med i etterkant av arrangementet for å diskutere ditt prosjekt og eventuelt sette opp nye møter. Dette gjør du i påmeldingen.

Etter stor suksess i Norge med den sukkerfrie leskedrikken ZERoh! bestemte Lerum seg for å entre det svenske markedet. Dette er første gangen bedriften har gått inn i en slik eksportsatsning. Kom og hør hvordan det har gått, og hvilke vurderinger de gjorde seg i forkant av en slik satsning.

Meld deg på her.

Vel møtt på Skei!

 

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt om du vil møte oss.