Personvernerklæring og vilkår

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Eksportkreditt Norge AS behandler personopplysninger om besøkende til selskapets nettsider, eksportkreditt.no, samt vilkår for bruk av nettsiden.

Eksportkreditt Norge AS er behandlingsansvarlig og behandler personopplysningene i henhold til gjeldende personopplysningslovgivning. Med personopplysninger menes opplysninger eller vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson. Nettsiden www.eksportkreditt.no og dets innhold og organisering eies fullt og helt av Eksportkreditt Norge AS, og selskapet forbeholder seg alle rettigheter til dette materiale. Når du går inn og bruker denne nettsiden, forplikter du deg til å godta betingelsene fastsatt i disse vilkårene.

Feil og mangler

Materialet på internettsiden kan kun benyttes til informasjonsformål. Informasjonen på eksportkreditt.no er ikke ment å være fullstendig og vil ikke være oppdatert og nøyaktig til enhver tid. Feil kan forekomme. Materialet på eksportkreditt.no må ikke legges til grunn for investeringsbeslutninger eller anses som en invitasjon til å inngå kontrakt. Eksportkreditt Norge påtar seg intet ansvar for eventuelle feil, unøyaktigheter eller utelatelser på nettsidene. Eksportkreditt Norge kan ikke holdes ansvarlig for direkte eller indirekte tap, følgetap eller andre tap eller ødeleggelser av en hvilken som helst karakter som måtte følge av tilgang til eller bruk av eksportkreditt.no eller dets innhold. Dersom det avdekkes feil eller unøyaktigheter på nettsidene ønsker vi tilbakemelding om dette på kontakt@eksportkreditt.no.

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics til å motta generell webstatistikk, bl.a. om hvilke sider brukere har besøkt, hvordan nettleser de benytter og hvor lang tid brukeren har vært på siden.

Cookies

En cookie eller en informasjonskapsel er en liten tekstfil som plasseres på datamaskinen når man laster ned en nettside. Cookies kan se om du har besøkt nettsiden tidligere, og kan benyttes for å analysere det generelle brukermønsteret på nettsiden. Ved å bruke nettsiden samtykker du i at vi kan sette cookies inn i din nettleser. Du kan når som helst avslå å samtykke i lagring av cookies, og du kan slette cookies i din nettleser.

Vi bruker også cookies fra tredjepartsaktører for å kunne gi brukere på eksportkreditt.no relevant markedsføring og en god brukeropplevelse.

Under finner du en oversikt over cookies vi benytter på eksportkreditt.no:

  • Cookieconsent – Cookien blir opprettet når du aksepterer bruk av cookies på våre nettsider. Cookien slettes etter ett år.
  • _ga – Google Analytics – Brukes for å skille mellom brukere. Cookien slettes etter to år.
  • gac – Google Analytics – Inneholder kampanjerelatert informasjon om brukeren. Hvis du har linket din Google Analytics og Adwords konto, vil AdWord sine website conversion tags bli lest fra denne cookien, med mindre du velger å «opte ut». Cookien slettes etter 90 dager.
  • _gid – Google Analytics – Brukes til å skille mellom brukere. Cookien slettes etter 24 timer.
  • _gat – Google Analytics – Brukes for å øke forespørselsraten. Cookien slettes etter 1 minutt.
  • AMP_TOKEN – Google Analytics – Inneholder en token som kan bli brukt til å anskaffe en klient ID fra AMP Client ID service. Cookien slettes et sted mellom 30 sekunder til opptil maks ett år etter bruk.
  • Hotjar cookies – måler, observerer og innhenter data om brukeratferden på Eksportkreditt.no. Se en komplett liste her. Cookiene slettes etter ett år.
  • pll_language – finner brukerens nåværende språkvalg for sidene, akkurat nå kan det her settes følgende verdier: en or no. Cookien slettes etter ett år.
  • EmarketeerPing – lagrer en unik nøkkel som kun eMarketeer applikasjonen kan koble til en kontakt. Cookien tar vare på hvilke sider kontakten besøker. Cookien slettes etter 2 år.

Emarketeer

Denne nettsiden bruker automatisert markedsføringsteknologi kalt eMarketeer for å samle data om besøkendes adferd på sidene. Applikasjonen lagrer en cookie for dette formålet. Ved hjelp av denne cookien er det mulig å gjenkjenne nettleseren brukeren benytter. Cookien brukt av eMarketeer inneholder bare en tilfeldig tekst-streng (Eksempel: EmarketeerPing = Z3PxJgEvkY7eb2ikUDkf) og lagrer ikke noen data som vil tillate brukeren å bli indentifisert. Når man besøker vår nettside, sender eMarketeer sitt sporescript en streng som vist over sammen med nettadressen til eMarketeers server basert i Irland. Dataen er samlet for bruk til relevant informasjon og optimalisering.

Hvis du allerede har gitt eMarketeer din personlige informasjon, (navn, e-post adresse og annen informasjon), så vil din eksisterende profil bli lagt ved tekst-strengen som, sammen med URL’en til dette nettstedet. Denne informasjonen bli kun brukt av oss for å kunne gi besøkende spesifikk informasjon om selskapets produkter og tjenester. Informasjonen er kun delt med Emarketeer, hvor disse dataene er lagret. Samlingen og lagringen av data kan bli slått av når som helst ved å blokkere eMarketeer cookien i nettleserens innstillinger.

Sletting av cookies

Du kan selv bestemme om du ønsker å akseptere eller avslå å samtykke i lagring av cookies. Du kan også stenge av for cookies i din nettleser. Vi gjør oppmerksom på at det finnes verktøy som kan kartlegge og/eller gi deg oversikt over hvilke informasjonskapsler som benyttes på sidene du besøker. Les mer om cookies og hvordan du administerer dem.

Utlevering av personopplysninger

Informasjon om besøkende til eksportkreditt.no deles av Eksportkreditt Norge med våre underleverandører for utvikling, drift og optimalisering av våre nettsider. Mellom Eksportkreditt Norge og underleverandører slik beskrevet over foreligger det databehandleravtaler.

Rett til innsyn og til å kreve retting av mangelfulle personopplysninger

Enhver som ber om det har rett til å få vite hva slags behandling av personopplysninger Eksportkreditt Norge AS foretar.

Den registrerte kan i tillegg ber om at personopplysninger som er uriktige, ufullstendige eller som det ikke er adgang til å behandle, skal rettes.

Sletting

Personopplysningene slettes når det ikke lenger er saklig grunn til å oppbevare dem. Se informasjon ovenfor om bruk av cookies på eksportkreditt.no samt tidsrommet fra registrering til sletting.

Rett til innsyn i vår lagring av og bruk av opplysninger,

Ved ønske om innsyn i de opplysningene som er lagret ved besøk til eksportkreditt.no skal vårt personvernombud kontaktes, personvern@eksportkreditt.no.

Det kan bestilles innsyn i hvilke opplysninger vi behandler og hvilke sikkerhetstiltak vi har rundt bruken av opplysningene.

Den registrerte har videre rett til å kreve uriktige opplysninger rettet og slettet. Videre kan det kreves at opplysninger av behandlingen begrenses. Eksportkreditt Norge har som prinsipp at personopplysninger ikke behandles utover det som er nødvendig for å oppfylle formålet

Klage

Den registrerte har rett til å klage til Datatilsynet hvis han eller hun mener det foregår en ulovlig behandling av vedkommende sine personopplysninger.

Kontakt

Du kan ta kontakt med oss via kontaktinformasjon under dersom du ønsker innsyn, retting eller har andre spørsmål.

Eksportkreditt Norge AS
PO. Box 1315 Vika
0112 Oslo

Telefon: 22 31 35 00

E-post: personvern@eksportkreditt.no

Kontakt oss
Ole Gjuv Pedersen
Ole Gjuv Pedersen Communication +47 402 16 447 +47 402 16 447
Helena Thorstad
Helena Thorstad Legal +47 971 43 707 +47 971 43 707

Eksportkreditt Norge AS er behandlingsansvarlig og behandler personopplysningene i henhold til gjeldende personopplysningslovgivning. Med personopplysninger menes opplysninger eller vurderinger som kan knyttes til en enkeltperson. Nettsiden www.eksportkreditt.no og dets innhold og organisering eies fullt og helt av Eksportkreditt Norge AS, og selskapet forbeholder seg alle rettigheter til dette materiale. Når du går inn og bruker denne nettsiden, forplikter du deg til å godta betingelsene fastsatt i disse vilkårene.

Feil og mangler

Materialet på internettsiden kan kun benyttes til informasjonsformål. Informasjonen på eksportkreditt.no er ikke ment å være fullstendig og vil ikke være oppdatert og nøyaktig til enhver tid. Feil kan forekomme. Materialet på eksportkreditt.no må ikke legges til grunn for investeringsbeslutninger eller anses som en invitasjon til å inngå kontrakt. Eksportkreditt Norge påtar seg intet ansvar for eventuelle feil, unøyaktigheter eller utelatelser på nettsidene. Eksportkreditt Norge kan ikke holdes ansvarlig for direkte eller indirekte tap, følgetap eller andre tap eller ødeleggelser av en hvilken som helst karakter som måtte følge av tilgang til eller bruk av eksportkreditt.no eller dets innhold. Dersom det avdekkes feil eller unøyaktigheter på nettsidene ønsker vi tilbakemelding om dette på kontakt@eksportkreditt.no.

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics til å motta generell webstatistikk, bl.a. om hvilke sider brukere har besøkt, hvordan nettleser de benytter og hvor lang tid brukeren har vært på siden.

Cookies

En cookie eller en informasjonskapsel er en liten tekstfil som plasseres på datamaskinen når man laster ned en nettside. Cookies kan se om du har besøkt nettsiden tidligere, og kan benyttes for å analysere det generelle brukermønsteret på nettsiden. Ved å bruke nettsiden samtykker du i at vi kan sette cookies inn i din nettleser. Du kan når som helst avslå å samtykke i lagring av cookies, og du kan slette cookies i din nettleser.

Vi bruker også cookies fra tredjepartsaktører for å kunne gi brukere på eksportkreditt.no relevant markedsføring og en god brukeropplevelse.

Under finner du en oversikt over cookies vi benytter på eksportkreditt.no:

  • Cookieconsent – Cookien blir opprettet når du aksepterer bruk av cookies på våre nettsider. Cookien slettes etter ett år.
  • _ga – Google Analytics – Brukes for å skille mellom brukere. Cookien slettes etter to år.
  • gac – Google Analytics – Inneholder kampanjerelatert informasjon om brukeren. Hvis du har linket din Google Analytics og Adwords konto, vil AdWord sine website conversion tags bli lest fra denne cookien, med mindre du velger å «opte ut». Cookien slettes etter 90 dager.
  • _gid – Google Analytics – Brukes til å skille mellom brukere. Cookien slettes etter 24 timer.
  • _gat – Google Analytics – Brukes for å øke forespørselsraten. Cookien slettes etter 1 minutt.
  • AMP_TOKEN – Google Analytics – Inneholder en token som kan bli brukt til å anskaffe en klient ID fra AMP Client ID service. Cookien slettes et sted mellom 30 sekunder til opptil maks ett år etter bruk.
  • Hotjar cookies – måler, observerer og innhenter data om brukeratferden på Eksportkreditt.no. Se en komplett liste her. Cookiene slettes etter ett år.
  • pll_language – finner brukerens nåværende språkvalg for sidene, akkurat nå kan det her settes følgende verdier: en or no. Cookien slettes etter ett år.
  • EmarketeerPing – lagrer en unik nøkkel som kun eMarketeer applikasjonen kan koble til en kontakt. Cookien tar vare på hvilke sider kontakten besøker. Cookien slettes etter 2 år.

Emarketeer

Denne nettsiden bruker automatisert markedsføringsteknologi kalt eMarketeer for å samle data om besøkendes adferd på sidene. Applikasjonen lagrer en cookie for dette formålet. Ved hjelp av denne cookien er det mulig å gjenkjenne nettleseren brukeren benytter. Cookien brukt av eMarketeer inneholder bare en tilfeldig tekst-streng (Eksempel: EmarketeerPing = Z3PxJgEvkY7eb2ikUDkf) og lagrer ikke noen data som vil tillate brukeren å bli indentifisert. Når man besøker vår nettside, sender eMarketeer sitt sporescript en streng som vist over sammen med nettadressen til eMarketeers server basert i Irland. Dataen er samlet for bruk til relevant informasjon og optimalisering.

Hvis du allerede har gitt eMarketeer din personlige informasjon, (navn, e-post adresse og annen informasjon), så vil din eksisterende profil bli lagt ved tekst-strengen som, sammen med URL’en til dette nettstedet. Denne informasjonen bli kun brukt av oss for å kunne gi besøkende spesifikk informasjon om selskapets produkter og tjenester. Informasjonen er kun delt med Emarketeer, hvor disse dataene er lagret. Samlingen og lagringen av data kan bli slått av når som helst ved å blokkere eMarketeer cookien i nettleserens innstillinger.

Sletting av cookies

Du kan selv bestemme om du ønsker å akseptere eller avslå å samtykke i lagring av cookies. Du kan også stenge av for cookies i din nettleser. Vi gjør oppmerksom på at det finnes verktøy som kan kartlegge og/eller gi deg oversikt over hvilke informasjonskapsler som benyttes på sidene du besøker. Les mer om cookies og hvordan du administerer dem.

Utlevering av personopplysninger

Informasjon om besøkende til eksportkreditt.no deles av Eksportkreditt Norge med våre underleverandører for utvikling, drift og optimalisering av våre nettsider. Mellom Eksportkreditt Norge og underleverandører slik beskrevet over foreligger det databehandleravtaler.

Rett til innsyn og til å kreve retting av mangelfulle personopplysninger

Enhver som ber om det har rett til å få vite hva slags behandling av personopplysninger Eksportkreditt Norge AS foretar.

Den registrerte kan i tillegg ber om at personopplysninger som er uriktige, ufullstendige eller som det ikke er adgang til å behandle, skal rettes.

Sletting

Personopplysningene slettes når det ikke lenger er saklig grunn til å oppbevare dem. Se informasjon ovenfor om bruk av cookies på eksportkreditt.no samt tidsrommet fra registrering til sletting.

Rett til innsyn i vår lagring av og bruk av opplysninger,

Ved ønske om innsyn i de opplysningene som er lagret ved besøk til eksportkreditt.no skal vårt personvernombud kontaktes, personvern@eksportkreditt.no.

Det kan bestilles innsyn i hvilke opplysninger vi behandler og hvilke sikkerhetstiltak vi har rundt bruken av opplysningene.

Den registrerte har videre rett til å kreve uriktige opplysninger rettet og slettet. Videre kan det kreves at opplysninger av behandlingen begrenses. Eksportkreditt Norge har som prinsipp at personopplysninger ikke behandles utover det som er nødvendig for å oppfylle formålet

Klage

Den registrerte har rett til å klage til Datatilsynet hvis han eller hun mener det foregår en ulovlig behandling av vedkommende sine personopplysninger.

Kontakt

Du kan ta kontakt med oss via kontaktinformasjon under dersom du ønsker innsyn, retting eller har andre spørsmål.

Eksportkreditt Norge AS
PO. Box 1315 Vika
0112 Oslo

Telefon: 22 31 35 00

E-post: personvern@eksportkreditt.no